HIÁNYPÓTLÓ ROADSHOW
NAPENERGIA TÉMÁBAN

Békéscsaba, Elektrolabor Ipari Elektronika Kft.

Elgondolkoztál már az alábbi kérdéseken?

Az Elektrolabor és a Phoenix Contact RoadShow-ján
megkapod a válaszokat!

Biztosan sok forrásból sok mindent hallottál már napelemes rendszerekről, de elvesztél az információ áradatban. Tarts velünk 2021. szeptember 14-én a  Elektrolabor Ipari Elektronika Kft. és Phoenix Contact Roadshow-ján és bemutatjuk a napelemes rendszerek védelmét, felügyeletét, biztonságos üzemeltetését. Ha velünk tartasz, garantáljuk, hogy azonnal használható tudáshoz jutsz.

MIKOR ÉS HOL TALÁLKOZUNK?

Találkozzunk szeptember 14-én kedden, 8:30-kor az Elektrolabor Ipari Elektronika Kft békéscsabai telephelyén. Cím: 5600 Békéscsaba, Lipták András u. 7/1. Indítsuk a napot közösen! Hallgasd meg szakértőinket, majd beszéljük át a Téged foglalkoztató kérdéseket. Garantáljuk, hogy intenzív és hasznos lesz az együtt töltött 2 óra.

Kiknek ajánljuk a Phoenix Contact PV RoadShow-ját?

Akik napelemes rendszereket:

KÉRDÉSED VAN? EGY KELLEMES kávé MELLETT MEGBESZÉLJÜK!

Számtalan rendezvényformát kipróbáltunk, az akadémiától a konferencián keresztül az online webináriumig. Legjobban azt szerettétek, mikor egy jó kávé vagy tea mellett, kellemes környezetben, kötetlenül tudtunk beszélni és szakértőinktől közvetlenül tudtatok kérdezni. Tarts velünk és hozd magaddal megválaszolatlan kérdéseidet, hogy megoldást nyújtsunk problémáidra.

Az alábbi témákkal várunk

Összegyűjtöttük azokat a témákat, amikre a visszajelzések alapján leginkább kíváncsiak vagytok. Nézd meg 4 kedvcsináló videónkat a képre kattintva.

egyszerű és biztonságos adatátvitel​

smart camera box

időjárás menedzsment

túlfeszültség védelem

ipar 4.0 vezérés

közvetlenül napelemre köthető tápegységek

Szakértőink

Varga Zsolt

termékmenedzser

Egy napelemes rendszer megtérülésének fontos kérdése (a napsütésen kívül), hogy mennyire van kitéve a váratlan események okozta meghibásodásoknak. Varga Zsolt vagyok, a Phoenix Contact Ipari Elektronika termékcsoportjáért felelős termékmenedzsere. Élőben fogom bemutatni, hogy mit „tesz” egy villám a nem védett eszközökkel.

Kozma Péter

termékmenedzser

Az ma már látható, hogy a napelemes rendszerek megtérülésénél a leginkább kiszámíthatatlan tényező az időjárás, egy időjárás menedzsment rendszer, hogy segíthet ezen? Miért éri meg vezeték nélküli kommunikációt alkalmazni a nagyobb kiterjedésű parkoknál? Hogy lehet egy készülékkel biztosítani egy kamerarendszer minden eszközét? Milyen módon találkozik az ipar 4.0 a napelemes rendszerekkel? Ha érdekelnek a válaszok, akkor találkozzunk élőben: Kozma Péter a Phoenix Contact Ipari Automatizálásért felelős termékmenedzsere.

Phoenix Contact Akadémia 2019

Tavaly még személyesen találkoztunk és közösen ünnepeltük az az új digitalizációs trendeket és megoldásokat a gép- és feldolgozóiparban. Tekintsd meg, milyen jól éreztük magunkat!

Regisztráció