Tervezői Ankét

Izgalmas előadások iparági trendekről, újdonságokról
Work café beszélgetések, általad választott témákban
Fantasztikus kapcsolatépítési lehetőség

Elgondolkoztál már az alábbi kérdéseken?

Miért érdemes eljönnöd?

Te is unod már a sablonos konferenciákat, a véget nem érő előadásokat?

Mi nem a levegőbe beszélünk, nálunk nem lesznek előadásnak álcázott termékbemutatók vagy  „egy kis reklám még belefér” prezentációk. Tarts velünk, mert ez a nap Rólad szól! Fókuszba állítjuk Neked mindazt, amire tervezőként szükséged van: képbe kerülsz a legfontosabb iparági trendekkel, első kézből jutsz releváns információkhoz a szakma legjobbjaitól és értékes üzleti kapcsolatok tucatjait építed a résztvevőkkel.

Ki mondta, hogy egy konferencia egyet jelent az egésznapos széken üldögéléssel és jegyzeteléssel?

Nálunk az előadások között work café beszélgetéseken fogsz résztvenni. Egy karakteres presszóval a kezedben, vagy egy krémes lattét szürcsölgetve vitadhatod meg gondolataidat a többi résztvevővel és persze közvetlenül kérdezhetsz szakértő előadóinktól.

Erről az eseményről nem akarsz majd hazamenni!

Nem csak “szellemi táplálékkal”, izgalmas előadásokkal és interaktív work café beszélgetésekkel készülünk.  Kellemes környezetben, a Feneketlen tó partján lévő Hemingway Étteremben, várunk egy svédasztalos ebédre. Remek emberek társaságában töltheted a napot és értékes üzleti kapcsolatok tucatjait építheted.

MIKOR ÉS HOL TALÁLKOZUNK?

Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot és helyszínt. Szeptember 13-án Budapesten, 14-én Békéscsabán, 15-én Debrecenben találkozhatsz szakértőinkkel. A roadshow-n való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Mivel az esemény zárt térben lesz, ezért fontos, hogy védettségi igazolvánnyal rendelkezz. Ha nincs, akkor is érdemes feliratkoznod, hogy napenergia témában a legfrissebb hírekről, technikai újdonságokról értesülj.

Indítsuk a napot közösen 8:30-kor! Hallgasd meg szakértőinket, majd beszéljük át a Téged foglalkoztató kérdéseket. Garantáljuk, hogy intenzív és hasznos lesz az együtt töltött 2 óra.

Neked is ott a helyed, ha...

milyen programmal várunk?

09:00 – 09:15 | Regisztráció, köszöntés

09:15 – 09:45 | 2022 újdonságai, kiválasztási segédlet a Phoenix Contact-nál, Ipari Elektronika témában

09:45 – 10:05 | Work Café 1: kerekasztal beszélgetés az általad választott témában (5 téma közül*)

10:05 – 10:30 | Phoenix Contact termékek az e-Plan-ban

10:30 – 10:50 | Work Café 2: kerekasztal beszélgetés az általad választott témában (5 téma közül*)

10:50 – 11:00 | Szünet

11:00 – 11:30 | PV rendszerek megfigyelése, biztonsága és vezérlése (Visszwatt Védelem)

11:30 – 11:50 | Work Café 3: kerekasztal beszélgetés az általad választott témában (5 téma közül*)

11:50 – 12:40 | Svédasztalos ebéd, korlátlan italfogyasztás

12:40 – 13:10 | Akkumlátoros energiatárolás optimalizálása

13:10 – 13:30 | Work Café 4: kerekasztal beszélgetés az általad választott témában (5 téma közül*)

13:30 – 14:00 | Kvízjáték értékes nyereményekkel, zárszó

* WORK CAFÉ TÉMÁK:

  • Tervezői rendszerbe integrálás (e-Plan, Project Complete)
  • Hardwere-es megoldások a Visszwatt Védelemhez, a PCU bemutatkozása
  • PV rendszerek megfigyelése és biztonsága
  • Túlfeszültség-védelmi különbségek Phoenix Contact oldalról
  • Akkumlátoros energiatárolás
 

Az alábbi témákkal várunk

Összegyűjtöttük azokat a témákat, amikre a visszajelzések alapján leginkább kíváncsiak vagytok. Nézd meg 4 kedvcsináló videónkat a képre kattintva.

Szakértőink

Csapó Dániel

Co-founder | Planergy Solutions Kft.

Már a Budapesti Műszaki Egyetemi tanulmányaim alatt részt vettem villamos hajtásrendszerek fejlesztésében, diák társaimmal együtt építettük meg Magyarország első teljesen villamos hajtású együléses forma autóját, mellyel versenyezve bejártuk Európát. Későbbi munkahelyeim is villamos hajtáslánc fejlesztéshez kötődtek, elsőként a Hyundai Heavy Industries-ben elektromos tengerjáró hajók hajtásával, majd később a Siemens eAircraft és a Rolls-Royce Hungary Kft. kötelékében elektromos-repülőgép hajtásláncok fejlesztésében vettem részt, kutató-fejlesztő mérnökként. Az itt megszerzett tudás az akkumulátorok, a teljesítményelektronika és felhő-alapú szoftverfejlesztés területén nagyon jól alkalmazhatónak bizonyult más iparágak problémáinak megoldásában, így korábbi kollégáimmal megalapítottuk a Planergy Solutions Kft.-t, melynek célja új és innovatív műszaki megoldások alkalmazása a megújuló energiák akkumulátoros tárolásának területén.

Kőszegi Dániel

ide jön a pozíció és a cég neve

Nullam fermentum felis nulla, a vestibulum justo condimentum ut. Vivamus varius vitae tortor quis facilisis. Nulla semper ultricies porta. Pellentesque a diam eget felis aliquet tincidunt lacinia at dolor. Nulla ac fringilla odio.

Varga Zsolt

Termékmenedzser | Phoenix Contact Kft.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus pretium sem quis ipsum luctus dapibus. Nullam at metus eu diam auctor posuere eget eget libero. Donec et lectus id risus vestibulum venenatis ut et augue. In pretium nulla non sem ornare, vitae maximus eros fermentum.

Kozma Péter

Termékmenedzser | Phoenix Contact Kft.

Donec nec leo in lacus lobortis rhoncus. Donec eu enim sed sapien auctor eleifend et et nulla. Aliquam in sem ex. Nulla facilisi. Etiam pulvinar nisi at eros efficitur, in hendrerit sapien pharetra. Suspendisse sagittis libero vitae purus facilisis, id consequat mauris varius. Sed et blandit nulla. Etiam at venenatis quam.

Phoenix Contact Akadémia 2019

Tavaly még személyesen találkoztunk és közösen ünnepeltük az az új digitalizációs trendeket és megoldásokat a gép- és feldolgozóiparban. Tekintsd meg, milyen jól éreztük magunkat!

Nap Elemér
Nap Elemér@username
Tovább olvasom
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Tervező Kázmér
Tervező Kázmér@username
Tovább olvasom
Aliquam lacus ligula, facilisis at condimentum id, sagittis quis sapien. Vestibulum malesuada iaculis augue sed pellentesque. Fusce ac augue non nulla vehicula elementum.
Gipsz Jakab
Gipsz Jakab@username
Tovább olvasom
Duis fringilla ac diam sed ornare. Integer convallis felis rutrum volutpat convallis. Donec lobortis sapien id pharetra condimentum.
Előző
Következő
nap
óra
perc
másodperc

Regisztráció

Jelentkezést csak korlátozott számban fogadunk el.